06 - 177 03 129 info@zolution.nl

EXTRA DIENSTEN

 CONTENT IS KING
lettertype * tekst * afbeeldingen
SocialMedia Feed #online

HUISSTIJL

Heb je al een huisstijl of heb je geen idee hoe deze eruit moet komen te zien? Wij ontwerpen samen met jou een logo en huisstijl. Van simpel & overzichtelijk tot kleurrijk & speels, net wat je wil!

AFBEELDINGEN

Om online goed voor de dag te komen heb je goed beeldmateriaal nodig. Foto’s moeten dus wel kwalitatief goed zijn. Heb je zelf niet voldoende afbeeldingen om jouw website mee aan te kleden, dan kunnen wij deze voor je verzorgen. Er zijn diverse mogelijkheden, zo zijn o.a. stockfoto’s tegen betaalbare prijzen verkrijgbaar.  

VIDEO

Wij kunnen jouw video’s als achtergrond in jouw website verwerken of linken via jouw YouTube kanaal. Wil je een video plaatsen met tekst, ook dat is geen probleem. Of het nou instructievideo’s zijn of om je site mee aan te kleden, wij verwerken het in je site. Wij kunnen ook (achtergrond) videomateriaal leveren.

WordPress & content

WordPress

Als ondernemer weet jij het beste wat je diensten zijn en hoe je dit wilt communiceren. Als je door ons je WordPress website laat bouwen kun je zelf content plaatsen of door ons je content laten plaatsen. Wij bieden ook een compleet contentpakket, zodat je snel online kunt!

ZELF DOEN - WordPress ONLY

Als je voor een WordPress website kiest, kun je zelf je teksten en afbeeldingen toevoegen. Je krijgt van ons uitleg hoe je dit kunt doen. 

LATEN DOEN - AANLEVEREN VAN CONTENT

Heb je je teksten en afbeeldingen klaar en weet je waar je ze wilt hebben, maar vind je het te veel werk? Dan kunnen wij je website ook vullen. Wij zullen de door jouw geleverde content 1 op 1 overnemen en op de aangegeven pagina plaatsen. Het aan te leveren materiaal ontvangen wij bij voorkeur via WeTransfer.
Wij vullen je website en deze kan daarna direct online!

HTML & content

Als je door ons je HTML website laat bouwen vullen wij deze met jouw content. 

AANLEVEREN VAN CONTENT - HTML

Als je voor een HTML website kiest, kun je niet zelf je teksten en afbeeldingen toevoegen of wijzigen.

Wij zorgen ervoor dat wij het door jou aangeleverd contentmateriaal compleet verwerken in je website.

Het aan te leveren materiaal ontvangen wij bij voorkeur via WeTransfer.

Wij zullen de door jouw geleverde content (teksten, afbeeldingen, video of url) 1 op 1 overnemen en op de door jou aangegeven locatie/pagina plaatsen. Je hebt dan een gevulde website die direct online kan.

 

CONTENT COMPLEET PAKKET

Heldere teksten schrijven voor jouw doelgroep kan wat tijd in beslag nemen. Wij kunnen dit verzorgen, van simpel tot rekeninghoudend met Search Engine Optimalisation (SEO). Heb je geen afbeeldingen of video, dan zoeken wij passende afbeeldingen waar je uit kunt kiezen.

Als je deze optie kiest heb je een compleet gevulde website die direct online kan en met de SEO optie ook in Google beter vindbaar is.

Ik wil content

Een huisstijl, afbeeldingen, video of tekst. Wij zorgen voor een professionele oplossing die past binnen jouw budget.

Vul het contactformulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met je op!

10 + 9 =