06 - 177 03 129 info@zolution.nl

WERKWIJZE

Razendsnel

Wij verzorgen je complete website van A tot Z.
Om razendsnel jouw website online te zetten heb je een logo, teksten en afbeeldingen nodig. Wij zorgen voor het design, de juiste menuknoppen, kleureninstellingen, functionaliteiten en de door jou specifiek aangegeven modules. Ook krijg je binnen 24 uur een werkend exemplaar van je conceptwebsite op een speciaal voor jou ingericht testdomein.

Het gesprek

Een succesvolle professionele website ontwikkelen is ons vak.  Het is belangrijk om te bedenken welke functionaliteiten je nodig hebt om jouw doelgroep te fascineren en te triggeren. 

Belangrijk is om goed te filteren welke doelgroep of branche je wilt aanspreken en welke uitstraling daar bij komt kijken.

Vragen

Simpel, elegant of modern, er zijn zoveel mogelijkheden! Heb je al een idee wat je online wilt uitstralen? Misschien heb je wel iets in gedachten, maar weet je het nog niet precies.

Door de juiste vragen te stellen zullen wij samen met jou helder krijgen wat jouw wensen zijn.  

De offerte

Aan de hand van de besproken punten en het budget stellen wij een offerte voor je op. Ben je hiermee akkoord, dan zullen we beginnen met het ontwerpen van je website. 

Wil je de website binnen een termijn van twee weken opgeleverd hebben dan rekenen wij hiervoor een spoedtarief.

Het design

Tijdens de ontwerpfase houden wij contact en kunnen wijzigingen verwerkt worden.

Extra functionaliteiten zijn in deze fase bespreekbaar, maar vallen buiten de initiele opdracht. De kosten hiervoor zullen wij altijd van te voren met je doornemen en offreren. 

Presentatie

Tijdens de ontwerpfase zorgen wij dat er een concept website, vóór oplevering  gepresenteerd wordt. 

Heb je extra diensten afgenomen, zoals afbeeldingen, teksten, huisstijl etc, dan verwerken wij in het concept. In deze fase kun je laatste wijzigingen aangeven. 

Oplevering

Jouw website is technisch klaar. Wij leveren de site op, wat betekent dat je toegang krijgt tot het CMS (bij een WordPress site) of dat wij je HTML site online en dus ‘live’ zetten op jouw domein. 

Je kunt als je zelf de invulling doet, aan de slag met je website! 

PLAN EEN GESPREK

Wij bespreken graag wat de mogelijkheden zijn.
Heb je een website in gedachten die je erg mooi vind, laat het ons weten! Wij kunnen zeker een website bouwen die voldoet aan jouw huisstijl en specificaties.

14 + 2 =